Några av våra tidigare events

Vi vill dela med oss av några av vår tidigare events så vi tänkte ta några speciella tillfällen där kärlek av olika slag är den gemensamma nämnaren. Nämligen Lisa och Johans magiska vinterbröllop, Hanna och Pernillas 50-årsfest, Kristinas överraskningsfest och sist men inte minst Harry och Matildas kärleksfest. Läs vidare för en inblick i en liten del av vår och våra klienters värld.

Vinterbröllop i de svenska fjällen

Lisa och Johan träffades uppe i Åre när de båda arbetade som snowboard instruktörer och när deras stora dag närmade sig sex år senare kunde de inte tänka sig någon annanstans än uppe i de svenska fjällen för att fira sin kärlek. Paret önskade sig ett litet och intimt bröllop, men då de är boende i Göteborg var det svårt att få ihop planeringen och vardagslivet. In kom vi!

Ett destinationsbröllop är magiskt men kräver mycket planering. Därför skötte vi allt detta, bokning av hotell och lokal, catering, musik, dekor och logistik. För även om det endast är 20 gäster kan mycket hända! Till exempel att en snöstorm kommer in, vilket det gjorde för deras bröllop. Trots detta lyckades vi ro allt i hamn, bruden och brudgummen strålade ikapp och det fanns inte ett torrt öga.

2 x 25-årsfest (50 år)

Bästa vänner, född en vecka isär och 25 år gamla. Det är något att fira. Hanna och Pernillas drömfest bestod av 150 (!) av deras närmaste. Temat var mexikanskt/spanskt, tacos i överflöd och tequila i långa rader. Ett ”photobooth” med bland annat sombreros och uppblåsbara kaktusar besöktes flitigt gästerna. Festen fortsatte in på småtimmarna och hur kan den inte det när de firade sin vänskap med alla andra vänner.

Hanna och Pernilla ville ha hjälp med hela eventet från start till mål. Tillsammans satte vi en budget och planerade ut en tidsram. Vi är stolta över att arbeta nära med våra klienter, detta är deras stora dag och vi är där för att se till att de kan njuta av den. Tjejerna berättade efteråt att det var en dag de aldrig kommer att glömma.

En överraskningsfest

Tänk dig att träffa ditt livs kärlek på en hemmafest när ni båda är 14 år. Tänk dig nu att 36 år, 2 barn och 1 barnbarn senare fyller ditt livs kärlek 50 år. Detta måste firas! Men att överraska någon som känner dig utan och innan är inte lätt. Så hur löser du detta? Jo, du anlita oss. Här kommer ingen hemlighet röjas.

Så Kristinas man Per var noga med att säga att hon är otroligt nyfiken och kan lukta sig till när något är på gång. Så vår kommunikation var minimal då Per aldrig lyckats hålla en hemlighet från Kristina. Men vi lyckades, för första gången i hennes liv blev hon överraskad på riktigt. Av sina nära och kära med livets fest där temat stavades Kristina.

Kärleksfest

Harry och Matilda ville fira kärleken med sina vänner. Så på alla hjärtans dag ville de ha en hejdundrande fest med allt som ingår. Allt gick i kärlekens tecken, dekorationen, maten, klädkoden, inbjudningskorten och drinkarna. Att fira kärleken för kärlekens skull. Mer än så krävs inte, god mat, nära vänner, kärlek och väldigt noga planering.

Så om du vill anordna något, hör av dig till oss!