Om oss

Bakom detta företag står tre personer som alla håller event nära hjärtat. Innan detta företag startades jobbade vi alla inom detta område på något sätt och arrangerade event på regelbunden basis åt familj, vänner och vänners vänner. Vi insåg att vi kunde gå ihop och skapa något större och bättre med den kunskap och erfarenhet som vi besitter tillsammans. Och på den vägen är det.
Efter att vi har börjat arbetat tillsammans har vi anordnat event åt både stora och små kunder, varav vi har fått fina omdömen från samtliga. Något som ofta lyfts fram av våra kunder är vår förmåga att lyssna och ta in det som efterfrågas för att sedan verkställa eventet på ett ännu bättre sätt än vad de hade föreställt sig.
Vi tar oss an event av alla olika slag. Oavsett om du vill ha en bröllopsfest, möhippa, konferens eller födelsedagskalas vill vi hjälpa dig och är redo att boka ett möte för att höra vad du har tänkt dig. Vår CEO säger ofta att det är detaljerna som gör helheten och vi är säkra på att vi, tillsammans med dig, kan skapa någonting helt fantastiskt!

plan2